Kanotocht vanaf Vreden of Ellewick

Voor diegenen, die er een sportieve dag van willen maken kunnen op de eigen fiets naar het vertrekpunt komen. Ook kunt u bij ons een groepsfiets of  fietsen huren en vertrekt dan naar het startpunt van de kanotocht. De fietsroute krijgt u van ons mee. Bij de kanosteiger aangekomen kunt u direct aan de kanotocht beginnen. Wij zorgen er voor dat de fietsen naar ons bedrijf worden terug gebracht.

Na afloop of vooraf gaande aan de geplande activiteit, kunt u bij ons genieten op het terras van diverse drankjes en hapjes van de kaart.
Ook kunnen wij voor u een lekkere barbecue of een compleet buffet verzorgen, daarvoor kunt u een overkapping huren op ons terrein.

Naast  de overkapping kunt u onze “deale” en de “schure” huren . Deze zijn zeer geschikt voor familiefeesten en partijen.

Meerdaagse tochten 

Het Nederlandse deel van de Berkel is te lang om in 1 dag te kunnen bevaren. Voor wie dat wil stellen wij graag een meerdaagse tocht samen. Wilt u een dagdeel of een hele dag varen, hebben wij  voor u diverse mogelijkheden.

 Het Nederlandse deel van de Berkel is vanaf ons bedrijf tot aan de aanlegsteiger ( de Berkelkade ) in de haven van Zutphen bevaarbaar. Zie de stroom van de Berkel  op de pagina kanoverhuur op de Berkel

Twee dagen varen op de Berkel

 Dit kanoarrangement is inclusief vervoer en overnachting in de sahara tenten op ons terrein .Het is ook mogelijk zelf uw tent op te zetten op onze locatie. De tocht begint op het Duitse deel van de Berkel. 

2013a

Prijzen van deze verschillende arrangementen in overleg.!!!!