Tijdens de vakanties is onze kaarsenshop dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

Zelf kaarsen maken kan als jullie met vier of meer deelnemers zijn. Iedereen gaat dan met een mooie eigen gemaakte kaars naar huis. Je bent hier in ongeveer ander half uur mee bezig. ( Graag wel telefonisch of per mail even reserveren ). ( Kosten incl. een consumptie €9,50 p.p.)

Door onze ligging en door het ruim opgezette cursus lokaal is het kaarsen maken zeer geschikt voor kinderfeestjes, familiedagen en schoolreisjes. Alles gaat onder deskundige begeleiding. Afhankelijk van de wens en de leeftijd van de kinderen kan er uit verschillende werkvormen worden gekozen.

Voor de kinderfeestjes hebben we verschillende arrangementen:

Kinderfeestje sterren maken

Hierbij maken de kinderen een kaars in een mal van een piramide of ster vorm. Als de kaars gemaakt is en in de koeling moet om uit te harden krijgen de kinderen chips met drinken. Na deze pauze mogen de kinderen de kaars zelf versieren. Aan het eind van het feestje is er dan patat met 2 mini snacks. De kinderen kunnen onbeperkt ranja drinken. De kosten van dit geheel verzorgde feestje zijn €11,- p.p. Er kan ook gekozen worden om een kleinere ronde kaars te maken. Dan zijn de kosten €9,- p.p.

 

Kinderfeestje ballonkaarsen

Dit zijn kaarsen die wij maken met een watergevulde ballon. De kinderen dompelen de ballon ongeveer 10 keer in de parafine. Als de laag dik genoeg is, kan de ballon eruit en gaan we de kaars mooi versieren! Hierbij is er in de pauze ook chips met ranja en aan het eind patat met 2 minisnacks. Kosten €11,- p.p.

Kinderfeestje fakkels maken

Hierbij maken de kinderen een fakkel in de vorm van een patatzak. Het voordeel van deze werkvorm is dat dit niet eentonig is. De kinderen zijn steeds bezig. En het resultaat is een mooie uiteenlopende fakkel. Kosten €11,- p.p.

 

Andere activiteiten

Willen jullie het feestje of uitje vervolgen met een sportieve activiteit? Dan zijn er nog vele mogelijkheden. Zo kunt u bij ons fietsen of een groepsfiets huren, maar ook klompgolf en klootschieten behoren tot de mogelijkheden. Bij slecht weer kunnen jullie bij ons gebruik maken van de indoorcurlingbaan of een parcours met Oudhollandse spelen.

Kleuterprogamma:

Omdat kleuters zich niet zo lang kunnen concentreren, gaan wij samen met hen een kaars kleien, Na een consumptie en iets lekkers kunnen zij zich buiten op ons erf vermaken, en bij slecht weer kunnen ze zo binnen weer verder spelen!

Wij stellen graag samen met u uw eigen programma samen!