Wij hebben verschillende mogelijkheden voor binnen en buitenactiviteiten zodat uw georganiseerde schoolreisje nooit in het water kan vallen.

Een slechtweer programma is bijvoorbeeld de indoorcurlingbaan in combinatie met verschillende oudhollandse spelen. Hiermee kunnen we een circuit samenstellen waarmee de leerlingen zich een dagdeel prima kunnen vermaken. En andere binnen activiteit is het kaarsen maken. Meer informatie hierover ziet u op onze website van de Keerse.

Bij mooi weer kunnen we arrangement samen stellen van bijvoorbeeld klompgolf, skelter rijden en een circuit met oudhollandse spelen in de buitenlucht. Dit kan gecombineerd worden met kanovaren voor de grotere kinderen. We hebben een leuk veld met picknickbanken waar u op een kampvuur met de kinderen worstjes of broodjes kunt bakken. Daarnaast kunnen we in de pauze ook voor een patatje met een snack zorgen.

Het is ook mogelijk om bij ons een binnenruimte met keuken blok en tenten te huren. De tenten bieden plaats aan 40 personen ( 4 x 10 kinderen)  In de tenten zit een houten bodem zodat het bij slecht weer niet zo koud is. In overleg met de school kunnen we dan de gewenste activiteiten aanbieden.